113tams@gmail.com

Nyheter

24 okt 2017

Nye N2 – instruktører

/
Posted By
/
Comments0

Forrige helg ble 18 nye Nivå-2 instruktører utdann

et av TAMS. Nivå 2 er det andre trinnet i instruktørstigen, og denne flotte gjengen skal være instruktør på casekvelder, workshop og eksternundervisning i tiden fremover.

Det ble en intensiv helg med forelesninger, øving og instruktørøving. Fredagskvelden startet med forelesning i hjertefysiologi og DHLR trening. Lørdagsformiddagen gikk til forelesning om traumer og ABCDE, samt øvelse i traumeundersøkelse. På ettermiddagen gikk øvelse ArcticSurvival av stabelen der tre markører bokstavelig talt var på bærtur. Kvelden ble avsluttet ute med bålkonkurranse og grillmat i gapahuken. Søndagen ble brukt til forelesning om lungefysiologi og behandling av akutte luftveisproblemer, øving av luftveishåndtering og kursprøve.

Alle mann alle besto kursprøven med glans og viste stor innsats hele helga. Gratulerer til alle nye N2´ere! Vi har mange flotte instruktører på arrangement fremover!

 

Leave a Reply