113tams@gmail.com

Nyheter

27 okt 2017

TAMSere i Zimbabwe

//
Comments0

TAMS har gleden av å informere om at vi nå har hatt vår første undervisning i utlandet!

Gleden var stor da 38 medisinstudenter på 4.året fra universitetet i Zimbabwe møtte opp en ettermiddag denne uken for 2 timer med førstehjelpsundervisning. De har ikke førstehjelp i sitt pensum, og de spurte derfor om Tromsø-studentene Saga, Ingunn, Eivor, Karen, Kathrine og Tora kunne lære dem akuttmedisin i praksis, noe de sa ja til! Tromsø-studentene forteller om manglende kunnskap om førstehjelp, blant annet i forhold til hjertestans, kvelning og HLR, også blant de ansatte på sykehuset der. TAMS-undervisningen ala Zimbabwe ble en stor suksess, med mange fornøyde og ivrige deltagere. Det ble til og med utført en massetraume-øvelse der de fikk se hvor gode de var blitt i plan BLÅ og HLR. Takk og godt jobbet til de dyktige og tålmodige TAMSerne Saga, Ingunn, Eivor, Karen, Kathrine og Tora

 

 

Leave a Reply