113tams@gmail.com

Nyheter

30 okt 2017

Sammen redder vi liv!

//
Comments2

 

Under førstehjelpsuka i år var Marit Røed Halvorsen på besøk i Tromsø og overværte uka. Hun ble inspirert og imponert over måten vi praktiserer førstehjelpsopplæring for medisin og odontologistudenter, og hvordan vi instruerer elever i den videregående skolen i basal livreddende førstehjelp.
Røed Halvorsen er prosjektleder i prosjektet Nasjonal førstehjelpsopplæring i grunnskolen, som er et delprosjekt i den nasjonale dugnaden «sammen redder vi liv». Dugnaden er initiert av helse og omsorgsdepartementet og organisert gjennom helsedirektoratet, som koordinere de ulike prosjektene for «livreddende førstehjelp» til befolkningen.
TAMS er stolte av å være invitert til å delta i prosjektet og få muligheten til å påvirke nasjonale førstehjelpsprogram for alle grunnskoler i Norge. En av visjonene til TAMS er førstehjelpsundervisning til flest mulig, og vi håper vi kan bidra med noe av våre erfaring i dette prosjektet.

 

 

 

 

2 Responses

  1. Pingback : Tams » Nasjonal førstehjelpsopplæring i grunnskolen

  2. Pingback : Tams » Åpning av pilot for Nasjonal førstehjelpsopplæring i grunnskolen

Leave a Reply