113tams@gmail.com

Nyheter

11 mai 2018

Førstehjelp i grunnskolen

/
Posted By
/
Comments0

På mandag var vi på det nye LHL-sykehuset på Gardermoen for en oppdatering på hvordan det går med pilotskolene. Representanter fra skoler på i Tromsø, Ullensaker og Oslo ga oss status så langt.

TAMS har god erfaring med undervisning for barn i alle aldre og det er morsomt å se at det ikke bare er oss som er imponert over hvor lærevillig de yngre er. Flere kunne fortelle at elevene allerede hadde fått bruk for det de hadde lært! For oss er det en ære og se at filosofien med mye øving og lite teori ser ut til å kunne fungere ut over TAMS’ grenser!

Piloten er såvidt igang. Den skal både utvides og gjennomføres i en god stund enda før man kan konkludere. Vi håper og tror at politikerne får øynene opp for det viktige arbeidet det er å undervise barn i livreddende førstehjelp. Eldre og folkehelseminister Åse Michaelsen var på åpninga av piloten og hun virker positiv! Se sak under:

https://www.utdanningsnytt.no/nyheter/2018/april/elevene-i-grunnskolene-skal-fa-bedre-opplaring-i-forstehjelp/

TAMS skal gjøre sin del av dugnaden og gleder oss til fortsettelsen

 

 

Leave a Reply