113tams@gmail.com

Nyheter

24 aug 2018

Vi er i gang!

/
Posted By
/
Comments0

Semesteret er i gang og vi tjuvstartet med «Velkommen til TAMS-post» på rebusløpet. Traumemottak etter traumemottak ble ivaretatt på usedvanlig kreativt vis. Det viste seg raskt at årets førsteklasse er av den engasjerte sorten.

Tradisjon tro er de første ukene av semesteret hektisk med planlegging av høsten vakreste eventyr, nemlig førstehjelpsuka i uke 37. Første instruktørsamling ble avholdt sammen med Mads og Knut på torsdag. Med dyktige, trygge og erfarne instruktører er vi sikre på at førsteklassingene på medisin og odontologi får en fantastisk førstehjelpsuke. Vi gleder oss hvertfall!

Vi gleder oss også til en spennende høst med nye engasjerende foredrag, masse caseøving, workshop og undervisninger!

Følg med i kalender og under kurs!

 

Leave a Reply