113tams@gmail.com

Nyheter

7 sep 2018

Klare for action!

/
Posted By
/
Comments0

Neste uke starter endelig høstens vakreste eventyr – FØRSTEHJELPSUKA!

5 dager proppfull av spenning, inntrykk, solidaritet, vennskap og masse god læring. Noen skal få prøvd seg litt utfor komfortsonen, men alle skal gå ut av uka med følelse av å beherske livreddende førstehjelp. Er plan BLÅ ok?

30 rågode instruktører fra TAMS har vært igjennom 3 instruktørsamlinger. De har øvd, øvd og øvd. Blitt quizza i det ene med det andre. Før de nå har blitt godkjente instruktører til ei fartsfylt uke med spenning og mye morro.

Se bilder fra instruktøropplæringa under. Og du? Har du lyst å tjyvstarte kan du se instruksjonsfilmen av traumeundersøkelse.

Takk til UiT som lar oss leke sammen for å bli rågode førstehjelpere. Dette er viktig!

  

 

 

 

 

 

Leave a Reply