113tams@gmail.com

Nyheter

24 sep 2018

Nye N1-Instuktører

/
Posted By
/
Comments0

Nytt år betyr nye førsteklassinger, som betyr nye N1-instruktører i TAMS! På fredag ble ferske TAMSere utdannet til N1-instruktører i livreddende førstehjelp. På lørdag fikk 24 av disse også en ekstra opplæring som forelesere. Livreddende førstehjelp er alle tiltak man gjør for å holde en person i live til ambulanse og lege kommer til stedet, og er noe alle kan lære! Det kommende året vil de nye instruktørene lære sivile i Tromsø og omegn livreddende førstehjelp slik at enda flere står klar til å gjøre en innsats dersom uhellet skulle være ute. Vi vet at den initielle livreddende førstehjelpen er avgjørende for det endelige utfallet ved en akutt skade eller sykdom. Hvert år utdanner derfor instruktørene i TAMS ca. 1000 nye førstehjelpere i sivilbefolkningen.

Vi ser nå frem til et nytt undervisningsår med nye, dyktige TAMS-instruktører!

 

Leave a Reply