113tams@gmail.com

Nyheter

18 nov 2018

Besøk fra Gaza

/
Posted By
/
Comments0

Forrige uke hadde vi et storfint besøk av Anas Ismail. Han er medisinstudent fra Gaza og er en av lederne for IMFSA-Gaza. Vi liker å kalle dem GAMS. De driver blant annet med førstehjelpsopplering av lekfolk etter Tromsø-modellen.

Under forferdelig vanskelige forhold har de undervist omtrent 1500 lekfolk i livreddende førstehjelp. De har blitt en enorm ressurs i et konfliktfylt område. De er hardtarbeidende, engasjerte og dyktige, noe som inspirerer oss TAMSere til å holde trøkket oppe. Se film fra instruktøropplæringen deres under.

Anas var med på to eksternundervisninger og workshop i luftveishåndtering. På den ene undervisningen for Tromsprodukt bidro Anas med direkte oversetting av plan BLÅ til arabisk for noen av våre kursdeltakere som enda ikke var helt stødige i norsk. Fantastisk kult!

Vi har inngått en konkurranse med GAMS om å undervise 3000 lekfolk i livreddende førstehjelp fram mot november 2019. Vi er godt igang, men trenger alle medlemmers innsats for å nå målet! Hovedmotivasjonen er førstehjelp til folket!

Takk for stor inspirasjon, engasjement og glede av å lære bort!

 

 

 

 

Leave a Reply