113tams@gmail.com

Nyheter

15 jan 2019

NAMS 2020

/
Posted By
/
Comments0

Hei alle sammen, og godt nyttår!

Håper alle er godt uthvilt etter ferien og klar til et nytt år med oss i TAMS!

Hvert fjerde år arrangerer TAMS Norsk Akuttmedisinsk Studentforum (NAMS), og vi er så heldige at neste gang er våren 2020. Litt info hvis du ikke har hørt om NAMS:

Norsk Akuttmedisinsk Studentforum (NAMS) er et møtested for de fire AMSene i Norge – TAMS, TrAMS (Trondheim), OAMS (Oslo) og BAMS (Bergen), i tillegg til AMG – Akuttmedisinsk Gruppe (NMF utland), DGS-akuttmedisin (akuttmedisinsk interesseforening for sykepleierstudentene på HiB i Bergen), samt søsterforeninger i Danmark – SATS og PUST. NAMS arrangeres årlig og roterer mellom de fire ulike studiebyene i Norge.

Dette er et samlingspunkt for felles interesser, faglig påfyll, erfaringsutveksling og også for nye vennskap på tvers av foreninger og læresteder. Det er som regel med ca. 10 stk fra hver AMS, og noen færre fra de andre foreningene.

For å arrangere NAMS 2020 i Tromsø, trenger vi DEG! Sammen skal vi lage det beste NAMS hittil, og ha det utrolig gøy mens vi gjør det! Det trengs tre ivrige sjeler til NAMS-styret, og jeg håper så mange som mulig vil søke. Arrangementet foregår som regel i mars eller slutten av februar, som vil si at vi har i overkant av et år på å planlegge og gjøre alt klart.

Stillingene er som følger:

  • Økonomi/sponsoransvarlig:

Vervet går i første omgang ut på å begynne å jobbe med å få tak i sponsorer. De største er de viktigste, men også små sponsorer som lokale butikker som kan sponse mat og kaffe under helgen. Eks. fikk forrige nams i Tromsø penger fra dekan.

Underveis vil økonomi måtte føres, og vi må felles i namsstyret lage et tentativt regnskap for nams.

 

  • Underholdningsansvarlig/arrangementsansvarlig:

Planlegge gjennomføring av arrangementer gjennom helgen. Planleggingen av helgen vil ikke falle alene på underholdningsansvarlig. En stor del vil foregå på styremøte, brainstorming, og med innspill fra tams-styret. Her er det alt fra temafester til faglige foredrag og kule øvelser.

 

  • Crewleder/markedsføringsansvarlig:

Høsten 2019 må vi få et crew som kan stille opp under selve helgen, og i forkant. Dette vil være et crew som kan bidra med alt fra kaffekoking til rigging osv. Crewleder vil ha ansvaret for crewet, for logistikken osv. I tillegg vil det være en del markedsføringsansvar, spesielt i forkant av valget av crew osv. Dette er en spennende stilling der du får være sjef for ditt eget team.

 

Alle kan søke, og vi håper å få noen fra hvert kull med! Hvis de som begynner i 4.klasse skal på utveksling, lar dette seg ordne, så utveksling er ingen grunn til å ikke søke. Send en mail til 113tams@gmail.com, skriv litt om deg selv og hvorfor du ønsker å stille til NAMS-styret, og hvilken eller hvilke stillinger du kan tenke deg. Søknadsfrist er 25.januar. Og de som blir valgt ut til styret får være med på årets NAMS i Bergen 21-24 februar. Har du noen spørsmål ikke nøl med å ta kontakt med meg på mail, melding, messenger, gangen på MH osv.

 

Klem fra Solrun

Tlf. 95450284

 

 

 

 

Leave a Reply