113tams@gmail.com

Nyheter

31 aug 2019

Norsk Akuttmedisinsk Studentforum 2020

/
Posted By
/
Comments1

Hvert fjerde år arrangerer TAMS Norsk Akuttmedisinsk Studentforum (NAMS), og vi er så heldige at neste gang er våren 2020. Litt info hvis du ikke har hørt om NAMS:

 

Norsk Akuttmedisinsk Studentforum (NAMS) er et møtested for de fire AMSene i Norge – TAMS, TrAMS (Trondheim), OAMS (Oslo) og BAMS (Bergen), i tillegg til AMG – Akuttmedisinsk Gruppe (NMF utland), DGS-akuttmedisin (akuttmedisinsk interesseforening for sykepleierstudentene på HiB i Bergen), samt søsterforeninger i Danmark – SATS og PUST. NAMS arrangeres årlig og roterer mellom de fire ulike studiebyene i Norge.

 

Dette er et samlingspunkt for felles interesser, faglig påfyll, erfaringsutveksling og ikke minst nye vennskap på tvers av foreninger og læresteder. Det er som regel med ca. 10 stk fra hver AMS, og noen færre fra de andre foreningene. Man blir godt kjent via faglige arrangementer på dagtid og sosialt samvær og fester på kveldene. Dette vil du ikke gå glipp av! Det er i tillegg en gylden mulighet til å bli kjent med flere på MH på tvers av alle trinn.

 

For å arrangere NAMS 2020 i Tromsø, trenger vi DEG! Sammen skal vi lage det beste NAMS hittil, og ha det utrolig gøy mens vi gjør det! Det trengs tre ivrige sjeler til NAMS-komiteen, og vi håper så mange som mulig vil søke. Arrangementet foregår som regel i mars eller i slutten av februar, noe som vil si at vi har rundt  6 måneder på oss til å lage tidenes helg. 

 

Stillingene er som følger:

 

Sponsoransvarlig:

Vervet går i første omgang ut på å begynne å jobbe med å få tak i sponsorer. Vi har noen samarbeidspartnere, og det bruker å gå fint å få sponsorer. Eks. fikk forrige nams i Tromsø penger fra dekan.

 

Økonomiansvarlig: 

En stilling som kanskje er selvforklarende for mange. Her vil det være tett samarbeid med sponsoransvarlig, men hele NAMS-komiteen vil hjelpe til med større ting som budsjett og tentativt regnskap. Man trenger ingen tidligere erfaring eller kunnskap om økonomi for å søke!

 

Crewleder/markedsføringsansvarlig:

Høsten 2019 må vi få et crew som kan stille opp under selve helgen, og i forkant. Dette vil være et crew som kan bidra med alt fra kaffekoking til rigging osv. Crewleder vil ha ansvaret for crewet, for logistikken osv. I tillegg vil det være en del markedsføringsansvar.

 

 

 

Alle kan søke, og vi håper å få noen fra hvert kull med! Hvis de som begynner i 4.klasse skal på utveksling, lar dette seg ordne, så utveksling er ingen grunn til å ikke søke. Send en mail til 113tams@gmail.com, skriv litt om deg selv og hvorfor du ønsker å stille til NAMS-komiteen og hvilken eller hvilke stillinger du kan tenke deg. Søknadsfrist er 10.september. 

 

Valg vil foregå på generalforsamlingen til TAMS 17.september! Hiv inn en kort søknad om  hvorfor du er gira (tidligere erfaring er ikke viktig) og bli med på tidenes eventyr! Husk, det skjer bare hvert 4.år i Tromsø! Har du noen spørsmål ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail, melding, messenger, gangen på MH osv.

 

I tillegg trenger vi CREW! Er du gira på å være med å koke kaffe, rigge og være markør under selve helgen? Gira på å henge med alle som kommer på NAMS og være med på festingen? Still opp på generalforsamlingen til TAMS 17.september  og meld deg til crew! Alle kan stille! 

 

 

 

Klem fra Solrun Rasmussen, MK-16 og Oda Eidem Jensen, MK-17

 

1 Response

  1. Pingback : Tams » Generalforsamling 2019

Leave a Reply