113tams@gmail.com

Nyheter

4 des 2019

«Såkalt hjelpearbeid – 40 års felterfaring» med Hans Husum

/
Posted By
/
Comments0

«Såkalt hjelpearbeid – 40 års felterfaring» med Hans Husum

Torsdag 5. desember kl. 1630-18.00 kommer Hans Husum til Tromsø for å holde foredrag.

Hans Husum har jobbet mange år som krigskirurg i Midtøsten. Han bistod blant annet palestinerne under Israels invasjon av Beirut i 1982. Ellers har han vært i Burma og Afghanistan, for å nevne noen andre steder. Husum har skrevet læreboken «War Surgery – a Field Manual» og «Save Life – Save Limbs». Med 40 års erfaring i bagasjen kommer han til Tromsø for å holde foredrag for helsefagstudenter på MH. Han skal blant annet snakke om hvordan det er å melde seg frivillig til å jobbe under slike forhold. Hvilke veier man kan velge å gå, også om man ikke vil ta de konvensjonelle rutene. Dette blir et spennende foredrag med mulighet for god diskusjon og innsikt i en annen type frivillighetsarbeid.

Kom innom på foredrag.

 

Tid: torsdag 5. desember kl. 1630

Sted: Aud6

Servering: kaffe, bolle og kjeks

Leave a Reply