InstructorTAMS Styret
TypeOnsite Course
Datemar 8, 2019 - mar 10, 2019
PlaceSkibotn feltstasjon
Seat7/22
PriceFree
Buy NowBook Now

Da kan vi igjen ønske alle TAMSere velkommen på medlemstur til Skibotn! 

Her følger litt praktisk informasjon 🙂 

Ankomst til Skibotn Feltstasjon er satt til fredag 8.mars innen klokken 18:00. Alle må organisere seg slik at de har skyss, ta kontakt med oss om dette ikke lar seg ordne.

TAMS fikser det som trengs til middag på fredag og lørdag. Send oss en mail om du har allergier eller andre matpreferanser vi skal ta hensyn til. Vi ser på muligheten for å få dekket brødmat (frokost/lunsj) også, om ikke det går i boks må dette medbringes selv

Etter ankomst fredag blir det prioritert sosialt samvær med mat, mulighet for spill, og generelt meget god TAMS-stemning.

På dagtid lørdag vil vi benytte oss at de fantastiske uteområdene som omkranser hytten, med en blanding av faglige aktiviteter og moro. Etter en lang lørdag ute blir det tid til dusj, badstu og hvile, før det blir middag og fest i god TAMS-stil.

Søndag slapper vi av og kjører en lett debrief før vi spiser lunch, rydder og setter kursen mot Tromsø på tidlig ettermiddag, slik at alle bør kunne være tilbake i Tromsø rundt 17:00.

Oppsummert:
Alle må medbringe drikkevarer etter eget ønske. Man velger selv om man vil ta med sovepose eller sengetøy. Vi bor på flermannsrom. De har både dyne og pute.
Ta med klær for å være en dag ute i vær og vind. Vi koordinerer skyss oss i mellom, så supert om noen kan stille med bil! 

Pris: 350 inkl. middag fredag og lørdag (jobber med å få støtte til arrangementet, så egenandelen kan bli noe lavere woohoo)

Dette blir supergøy! 😀 

Leave a Reply