InstructorTAMS Styret
TypeOnsite Course
Datesep 2, 2021 - sep 2, 2021
Time16:30-20:30
PlaceMH-bygget
Seat55/65
PriceFree

N1 – Instruktørkurs MK-20

Endelig kan vi meddele at TAMS kan arrangere instruktørkurs for MK-20! Dette har vi savnet fra fjorårets kaos. Kurset vil kun være tilgjengelig for deg som skal være med på øvingskvelden som TAMS arrangerer 25 august.

Ønsker du å være instruktør for TAMS, og bli en del av et helt fantastisk miljø? Den 02. september arrangerer vi i TAMS nivå 1 instruktørkurs der alle medisin- og odontologistudenter som er medlemmer i TAMS er velkomne til å delta. .

Nivå 1 instruktør er første nivå på vår instruktørstige, der du har muligheten til å bli instruktør for TAMS. N1 instruktører er kvalifiserte til å delta på all ekstern undervisning av videregående-elever og som instruktør på neste års førstehjelpsuke. Andre goder er at du kan bygge på til Nivå 2 som gjør at du får en bredere kunnskap og mulighet til å undervise i workshops og for andre linjer på UiT! Du har også muligheten til å melde deg på foreleseropplæring som finner sted senere i høst, mer informasjon om dette kommer. Tar du foreleseropplæringen vil du kunne holde foredragene når TAMS underviser og vil bli prioritert hvis det er mangel på forelesere.

Det er egen påmelding til foreleseropplæringen, og der er det begrensede plasser. Info om påmelding til dette kommer etter førstehjelpsuka.

Til de som melder seg på vil det komme et eget skriv iforhold til smittevern. Har du noen spørsmål så er det bare å sende en av oss i styret en melding eller sende mail til oss.

Plasser: 60

Sted: MH-bygget (eksakt hvor kommer)

Tid: 02. september 16:30-20:30

 

Har du ikke registrert deg eller er medlem trykk her: https://www.tams.no/bli-medlem/

ønsker du å lese mer om instruktørstigen trykk her: https://www.tams.no/instruktorstigen/

Mer info om TAMS kommer på kurset og noe på øvingskvelden!