InstructorTAMS Styret
TypeOnsite Course
Datemar 9, 2018 - mar 11, 2018
PlaceSkibotn Feltstasjon
Seat20/40
PriceFree
Buy NowBook Now

Endelig kan vi ønske velkommen til TAMS-tur til Skibotn!

Her følger litt praktisk informasjon.

Ankomst til Skibotn Feltstasjon er satt til fredag 9.mars innen klokken 18:00. Alle må organisere seg slik at man får skyss, ta kontakt med oss om dette ikke lar seg ordne.

TAMS stiller med middag på fredag og lørdag. Send oss en mail om du har allergier eller andre matpreferanser vi skal ta hensyn til. Hver enkelt må ta med egen frokost og lunch. På lørdag fyrer vi opp bålet og spiser ute.

Fredagskvelden er viet til sosiale aktiviteter innendørs, der mat og hygge står i fokus. På lørdag forflytter vi oss ut, og hele dagen foregår utendørs med relevante mini-workshops og en liten øvelse på slutten av dagen.

Etter en lang lørdag ute blir det tid til dusj og hvile, før det blir middag og fest i god TAMS-stil.

Søndag holder vi oss innendørs, og gjennomfører en mini-caseøvelse. Vi spiser lunch, rydder og setter kursen mot Tromsø på tidlig ettermiddag, slik at alle bør kunne være tilbake i Tromsø rundt 17:00.

Oppsummert:
Alle må medbringe egen frokost og lunch, samt drikkevarer etter eget ønske. Man velger selv om man vil ta med sovepose eller sengetøy. Vi bor på firemannsrom der det foreligger dyne og pute.
Ta med klær for å være en dag ute i vær og vind.
Hvis man har tilgang på spade, søkestang og skredsøker medbringes dette.

Pris: 350 inkl. middag fredag og lørdag

Leave a Reply