113tams@gmail.com

Nyheter

23 des 2017

BEST-stiftelsen 20 år! 

//
Comments0

BEST-stiftelsen 20 år! 

BEST er et akronym for Bedre og Systematisk Teamtrening. BEST-stiftelsen ble startet i 1997 av Guttorm Brattebø og Torben Wisborg som et initiativ for å forbedre traumemottak ved mindre sykehus. BEST prinsippene er nå videreført til Barne-BEST, kommune-BEST, medisinsk- BEST, Student-BEST og nyfødt-BEST, og spredt til det ganske land og det store utland. I år er det altså 20 års jubileum for stiftelsen.

Det årlige BEST-nettverkmøte sammen med 20 års jubileum ble avholdt i Bergen 12-16 november. Studentene ble også i år invitert, og med representanter TAMS, TrAMS, OAMS, BAMS, VAS Oslo og Det Glukoselige Selskap var vi godt representert.

Fra TAMS reiste Vegard (leder) og Sofie (nestleder undervisning).

Vi fulgte det offisielle programmet med spennende foredrag onsdag og torsdag. Det var lærerikt å høre hvordan BEST-prinsippene har ført til effektiv tverrfaglig casetrening rundt om på sykehusene. Fredag var det tid for studentsamling med alle studentforeningene. Vi delte erfaringer med undervisninger, casetrening og generell drift av foreningene. Det er inspirerende og høre hva de andre foreningene får til!

Takk til BEST-stiftelsen for invitasjon, og gratulerer med 20 års-jubileumet!

Leave a Reply