113tams@gmail.com

Nyheter

21 jan 2018

Årets første eksternundervisning!

/
Posted By
/
Comments0

Fredag 19. januar sendte TAMS ut 9 instruktører for å holde årets første eksternundervisning på Nordkjosbotn VGS. Ca. 60 elever fra 1. til 3. klasse fikk dermed en litt annerledes skoledag, hvor den praktiske øvingen på livreddende førstehjelp stod i fokus. Elevene viste stor interesse og progresjon i løpet av dagen, og dermed kom også mestringsfølelsen! Basal livreddende førstehjelp er enkelt, sunn fornuft, og utrolig viktig, noe elevene fra Nordkjosbotn fikk lære i praksis.

Etter en lang og intens dag, med fornøyde og slitne krigere, var det nå 60 elever som var klar til å ta ansvar hvis uhellet er ute! 🙂

Neste eksternundervisning er allerede førstkommende fredag for 70 elever på Ishavsbyen VGS.

Leave a Reply