InstructorTAMS Styret
TypeOnsite Course
Dateapr 30, 2024
Time08:00 - 14:30
PlaceBrann og redning, Forsøket 9
Seat6/10
PriceFree
Buy NowBook Now

Kjære TAMSere!

 

Vi gjentar suksessen med Tromsø Kommune fra i fjor, og kjører på med en ny 6-timers fagdag, hvor vi fra TAMS skal bidra med faglig kunnskap og erfaring, slik at kommunen effektiv kan drive med egen intern opplæring ved de ulike avdelingene. Som instruktør vil du få godt med info og innføring i opplegget før selve dagen! Eneste forberedelse er å være faglig oppdatert.

 

Dagen blir å deles opp i to, hvor del 1 består av teknikktrening i ABC (Plan BLÅ) og HLR for voksne og barn. Her blir det fokus på at kursdeltakerne skal få mest mulig trening, og bli best mulig i de basale livreddende tiltakene. Under del 2 blir det fokus på casetrening, og spesielt på at deltakerne selv skal lære å planlegge og gjennomføre casetrening for kolleger ved sine respektive avdelinger. Her vil vi fra TAMS bidra med støtte og veiledning, og med dette la deltakerne selv gjøre så mye de kan. I praksis vil del 2 være litt som N1- eller N2-instruktørkurs.

 

Hvem kan delta?

Instruktørene på denne undervisningen må minst ha gjennomført AHLR-utøverkurs (N3a) gjennom TAMS.

 

Hva får du igjen?

På denne undervisningen får du betalt. I tillegg deltar og bidrar du til å øke den akuttmedisinske kompetansen i Tromsø kommune, noe som forhåpentligvis gir stor positiv effekt for både personell og pasienter i god tid fremover! Denne undervisninger gir også en del midler til TAMS, som gjør at foreningen kan opprettholde tilbudene til medlemmene våre.

 

Oppsummert:

Når: Tirsdag 30. april, kl. 08:00-14:30

Hvor: Tromsø Brann og redning (Forsøket 9, nærmeste busstopp: Hansjordnestbukta)

Antall plasser: 8 (+ 2 reserve)

Krav: AHLR-utøverkurs (N3a) gjennom TAMS

Leave a Reply