InstructorTAMS Styret
TypeOnsite Course
Datemar 20, 2023
Time09:00 - 15:00
PlaceTromsø Brann og redning, Forsøket 9
Seat12/12
PriceFree

Kjære TAMSere!

 

Vi holder på å brygge et samarbeid med helseomsorgen i Tromsø kommune, i et forsøk på øke den akuttmedisinske kunnskapen i kommunen. Vi sparker dette av med en 6-timers fagdag, hvor vi fra TAMS skal bidra med faglig kunnskap og erfaring, slik at kommunen effektiv kan drive med egen intern opplæring ved de ulike avdelingene. Som instruktør vil du få godt med info og innføring i opplegget før selve dagen! Eneste forberedelse er å være faglig oppdatert.

 

Dagen blir å deles opp i to, hvor del 1 består av teknikktrening i ABC (Plan BLÅ) og HLR for voksne og barn. Her blir det fokus på at kursdeltakerne skal få mest mulig trening, og bli best mulig i de basale livreddende tiltakene. Under del 2 blir det fokus på casetrening, og spesielt på at deltakerne selv skal lære å planlegge og gjennomføre casetrening for kolleger ved sine respektive avdelinger. Her vil vi fra TAMS bidra med støtte og veiledning, og med dette la deltakerne selv gjøre så mye de kan. I praksis vil del 2 være litt som N1- eller N2-instruktørkurs.

 

Hvem kan delta?

Instruktørene på denne undervisningen må minst ha gjennomført AHLR-utøverkurs (N3a) gjennom TAMS.

 

Hva får du igjen?

Som instruktør får du betalt, samt servert lunsj. I tillegg deltar og bidrar du til å øke den akuttmedisinske kompetansen i Tromsø kommune, noe som forhåpentligvis gir stor positiv effekt for både personell og pasienter i god tid fremover! Denne undervisninger gir også en del midler til TAMS, som gjør at foreningen kan opprettholde tilbudene til medlemmene våre.

 

Oppsummert:

Når: Mandag 20. mars, kl. 09:00-15:00 (oppmøte noe før)

Hvor: Tromsø Brann og redning (Forsøket 9, nærmeste busstopp: Hansjordnestbukta)

Antall plasser: 12

Krav: AHLR-utøverkurs (N3a) gjennom TAMS

Leave a Reply