113tams@gmail.com

Nasjonal førstehjelps-opplæring i grunnskolen

12 feb 2018

Nasjonal førstehjelpsopplæring i grunnskolen

/
Posted By
/
Comments0

Som vi har skrevet om tidligere ( Sammen redder vi liv ) er vi i TAMS stolte av å få delta i prosjektet Nasjonal førstehjelpsopplæring i grunnskolen, et delprosjekt i den Nasjonale Dugnaden – sammen redder vi liv. Dugnaden er initiert av helse- og omsorgs-departementet, og organisert gjennom helsedirektoratet. LHL har tatt på seg ansvaret for å gjennomføre «Nasjonal førstehjelpsopplæring i grunnskolen». Det er altså et stort prosjekt, og enormt motiverende for TAMS å kunne bidra i noe så stort og viktig.

I dette prosjektet er det pilotskoler i Tromsø, og i den sammenheng har det denne uken blitt filmet noe av materialet som skal brukes i opplæringen, her i Tromsø. Både elever fra noen pilotskoler her i byen, vi i TAMS-styret, prosjektleder Marit Røed Halvorsen og Mads Gilbert har vært foran kamera eller bak i kulissene denne uken. Vi synes dette er et kult prosjekt, og her kan dere se litt bilder fra de siste dagene.

Leave a Reply