113tams@gmail.com

Nyheter

19 sep 2018

Førstehjelpsuka 2018

/
Posted By
/
Comments0

Førstehjelpsuka 2018 er historie. 160 læringsvillige medisin- og odontologistudenter har gjennomført masse trening og øvelser i basal livreddende førstehjelp. Plan BLÅ, HLR, Blødningskontroll, hjerneslag og pustevansker er blant temaene som har blitt undervist og terpet på.

Øvelse «varm høst» avslutta det obligatoriske ukesprogrammet. Øvelsen er en rundløype på 15 poster, med ulike caser hvor alle virkelig får testet hva de har lært i løpet av uka. Det var utrolig mye god førstehjelp på samtlige poster av alle grupper. Her har det virkelig vært bratt læringskurve.
For et kull MK/ODO-18 er!

Den virkelige avslutningen kom på Gründer hvor uka ble avslutta med debrief og fest i de seine nattetimer.. i fast TAMS tradisjon.

 

Tusen takk til UiT, takk til UNN og alle instruktørene som har gitt så mye av seg selv gjennom en lang og hektisk uke. En spesiell takk må rettes til Mads Gilbert og Knut Fredriksen som de to råeste kursansvarlige man kan ha på ei sånn uke.  Vi er stolte av å få øve sammen med dere!

 

Nååå er det bare å holde kunnskapen og evnene varme, lær og lær bort!

 

 

 

Leave a Reply