113tams@gmail.com

Nyheter

28 okt 2018

Nivå 2-instruktørkurs

/
Posted By
/
Comments0

Helgen 12.-14. oktober arrangerte TAMS årets instruktørkurs for nivå 2. Dette var en helg med mye kunnskap og mye øving, der 15 nye nivå 2-instruktører fullførte kurset på søndag med strålende resultater på kursprøven.

Å være nivå 2-instruktør i TAMS innebærer å kunne holde workshops i luftveishåndtering, traumeundersøkelse og DHLR (hjerte-lunge-redning med bruk av hjertestarter). Allerede tirsdagen etter kurshelgen fikk de første ferske instruktørene prøve seg med å holde luftveisworkshop, noe som ble en strålende suksess. Vi i TAMS er stolte av våre instruktører, og medlemmer, som deltar på arrangementer og legger ned en så god innsats.

Her kommer noen bilder fra en utmerket helg, med en herlig gjeng!

Tusen takk til alle deltakerne, og alle som stilte opp frivillig for å gjøre denne helgen til en suksess!

Leave a Reply