113tams@gmail.com

Nyheter

31 jan 2019

Undervisning for sykepleiere i Harstad

/
Posted By
/
Comments0

Grytidlig onsdag 30.jan dro Vegard, Vilde og Remi med hurtigbåt ut Straumsfjorden og i retning Harstad. Målet var å undervise 25 sykepleiere i sykehjem og hjemmetjeneste i sørfylket. Dette er andre året TAMS bidrar på prosjekt «Både i hode og sekk». Et prosjekt med hovedformål å øke den akuttmedisinske kompetansen i sykehjem og hjemmetjeneste. Midt i blinken for TAMS, og vi er stolte for å få være med på laget. TAMS underviste og demonstrerte Plan BLÅ og ABCDE.

Tilbakemeldingene var gode og for oss var det god læring i å undervise erfarent helsepersonell. Tverrfaglig arbeid og toveis læring fungerer godt!

Dagen ble avsluttet med noen caser, før Harstads angivelig beste hamburger ble fortært og hurtigbåten bragte oss trykt tilbake til fylkeshovedstaden.

Som takk for hjelpa fikk de tre utsendte kopper med påskrevet følgende tre sitat: «æ får fnatt», «E du meillabær» og «skal vi ligge annføttes». Uten at undertegnede skal spekulere mere på årsaken til det.

Takk for oss Harstad!

Vegard

 

 

 

 

Leave a Reply