113tams@gmail.com

Nyheter

12 aug 2019

Velkommen til nytt semester!

/
Posted By
/
Comments0

Velkommen til nytt skoleår, gamle og nye TAMSere! Vi gleder oss masse til en høst full av undervisning, caser og workshops, og ser frem til å se DEG der!
Vi ønsker de nye førsteklassingene ekstra mye velkommen, og håper vi får se mye til dere i år. Noe av det viktigste TAMS gjør er eksternundervisninger, og dette gjøres av N1 instruktører – altså dere. Helgen i uke 39 får dere mulighet til å komme på kurs og bli N1 instruktører.

TAMS kommer til å arrangere casekvelder og workshop i løpet av skoleåret. Dette er et lavterskeltilbud der man fordeles etter kull og ferdighetsnivå. Alt er gøy og veldig lærerikt, så ikke vær redd for å møte opp! Det er en perfekt måte å lære på, med rom for å gjøre feil – det er det man lærer mest av.

Torsdag 22. august arrangerer TAMS pizzakveld for alle førsteklassingene, så da kan dere komme å høre litt om hva TAMS er og gjør, møte noen aktive tamsere, samt bli bedre kjent med deres nye klassekamerater over en gratis middag. 😉

Vi kommer også til å stå på stand torsdag 15. august, så da har dere mulighet til å komme og spørre oss om alt dere lurer på.  

Generalforsamlingen er 17. september klokken 16.30 og vi ønsker gjerne førsteklassinger inn i styret! Det er en unik mulighet til å få lært masse om akuttmedisin, så ikke vær redd for å stille til valg.

Vi kommer også til å arrangere en hyttetur i år, for alle TAMSere, som kommer til å bli sosialt og veldig morsomt! Mer info om dette kommer senere.

Gleder oss til ett semester fullt av akuttmedisin!
-TAMS styret

Leave a Reply